dimecres, 3 d’abril del 2013

Croissants de llard

Els croissants fets amb llard en comptes de mantega és com tradicionalment s'han fet a Catalunya. Hi ha gent que els ha agafat molta mania però jo trobo que tenen un gust molt bo i molt de casa nostra. Procureu que el llard sigui de qualitat, per tant, compreu-ne un bloc a la carnisseria que tingueu al barri. Fred, hauria de tenir si fa no fa la mateixa textura que la mantega freda. Per fer-los, faig servir la recepta de croissants de mantega que tinc al bloc i que he canviat fa poc. Totes dues variants donen molt bons resultats però de moment, a cegues, tothom prefereix els de llard que els de mantega. Deu ser marca de la casa?




Bon berenar!

1 comentari:

  1. Jo em demanaria un de cada. La veritat és que t'han quedat genials. Jo els croissants encara els tinc pendents. He de trobar un dia que tingui moooolt de temps per posar-me i a veure si amb sort s'asemblen una mica als teus. Quina pinta!!!

    ResponElimina