tag:blogger.com,1999:blog-7769361152373216201.post6684902379723767768..comments2023-08-27T12:19:44.353+02:00Comments on Lo forner de Ponent... a Anglaterra!: PizzaLo forner de Ponenthttp://www.blogger.com/profile/08888799907563680840noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7769361152373216201.post-77763804746165160442013-05-05T18:41:08.908+02:002013-05-05T18:41:08.908+02:00Fer pizzes a casa és molt gratificant, i ara, que ...Fer pizzes a casa és molt gratificant, i ara, que ens has posat en safata la semolina, no me´n podré estar. És cert que s´utilitza molt en els països de l' est. Jo com a seguidora del programa KARAKIA així ho he pogut comprovar.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769361152373216201.post-25825420520838703852013-05-04T00:17:28.104+02:002013-05-04T00:17:28.104+02:00Jo també en menjaria sovint, però feta a casa, of ...Jo també en menjaria sovint, però feta a casa, of course!!!!<br />Cada vegada les faig més vegetals per allò de cuidar la salut.<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769361152373216201.post-70328039122451811512013-05-03T21:26:04.591+02:002013-05-03T21:26:04.591+02:00A mi també em torna boja... en menjaria cada dia.....A mi també em torna boja... en menjaria cada dia.. encara sort que des que vaig descobrir la delícia de pizza de bledes, he abandonat la de formatges! una abraçada!Cintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.com